Estàs en: Zona Distribuidors / Especialista Congelats / Producte / Daus de tonyina

Daus de tonyina

La tonyina és, per excel•lència, part de la dieta mediterrània. Ultracongelat al mar, la tonyina Campos té tot el valor nutritiu d'un peix blau, font natural de omega 3.

La AESAN (Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició) inclou dintre de les seves recomanacions per a reduir l'obesitat infantil l'estimulació del consum de peix, molt especialment del peix blau.

Procedeixen dels lloms de les millors tonyines. Són 100% aprofitables, completament nets i llests per a cuinar. Es presenten en una caixa de 6 kg.

Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet
P.Net (gr)
3000
Unitats Caixa
In bulk
 
117

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un Fabricant Especialista en Congelats Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá