Hemen zaude: Profesionalen Gunea / Produktu-aniztasuna

Produktu-aniztasuna Profesionalarentzako gamarik zabalena

Arrain-kontserbek eta izoztuek osatzen dute profesionalarentzako produktu-gama zabalak:

CAMPOS-IZOZTUAK:

  • ATUNA: atun -solomo, -zati, -azpizun, kubo, tako eta mendrezkak izoztuta.
  • AURREKOZINATUTAKO ATUNA: atun-xerrak birrineztatuta, atun-xerrak birrineztatuta tomate-, espinaka-, karbonara- edo gazta-saltsan, atun-nuggetak izoztuta.
  • EZPATARRAINA: ezpatarrain-solomo, erdialde eta xerra izoztuak.
  • TOILA: toila- xerra eta tako izoztuak.
  • BONITO: lomos y solomillos bonito congelado.

CAMPOS-KONTSERBAK:

  • IPARRALDEKO HEGALUZEA: hegaluze kontserbak oliba-oliotan, eskabetxean edo saltsa kataluniarrean. Latan edo kristalezko ontzietan.
  • GALIZIAKO ITSASADARRETAKO ESPEZIALITATEAK: muskuiluak, txirlak, datil handiak eta berberetxoak. Tamaina handiak eta kalitate gorena.
  • GUTIZIAK: igurzteko atuna cocktail-saltsan edo maionesa, arto eta kipula- saltsan.
  • HEGOALDEKO BERDELA: hegoaldeko berdela ekilore-oliotan.

SALICA-KONTSERBAK:

  • ATUN ARGIA: atun argiaren solomo eta xerrak.
  • HEGALUZE- ETA ATUN ARGI APURRAK
  • ATUNA: Atun- solomoak.

BACHI- KONTSERBAK:

  • ATUN LATAK: atun-solomo eta xerrak.
  • ATUN POUCHAK: Pouchak pisu xukatu handiarekin eta irekitzeko erraza eta botatzekoa den ontzian.

Hasiera Kalitatea/Iraunkortasuna Ezagutu Salica Kontaktua Partikularrak Profesionalak Elikagaien Banaketa Bidea Banaketa sarerik onena Profesionalari egokitutako aukera Denetariko Produktuak Denetariko prezioak hasiera Kalitatea Kontaktua Produktuak Izoztuak Kontserbak Gourmet Sálica Historia Gure markak Bulegoak/Instalazioak Grupo Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Gaztelania Euskera Galegoa Katalana