Estàs en: Zona Profesionals / Preus

Preus Diversitat de preus

L'empresa Salica fabricant i distribuïdora de conserves i congelats especialista en tonyines i pertanyent al Grup Albacora que disposa de la major flota tonyinera d'Europa i és garantia de subministrament.

Treballem totes les espècies comercials de túnids oferint un ampli ventall de productes, terminacions i preus perquè puguis trobar el que millor s'adapta a les necessitats dels teus clients i del teu negoci.

Busca en l'àmplia gamma de productes que oferim i consulta'ns qualsevol dubte que tinguis, t'ajudarem a trobar el que necessites. La nostra àmplia experiència com indústria de conserves i indústria de congelats, juntament amb els anys al servei del canal HORECA, avalen el nostre treball

Si vostè necessita comprar tonyina congelada o qualsevol dels nostres productes no dubti en contactar amb nosaltres i li farem la millor oferta.

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá