Estàs en: Zona Distribuidors / Especialista Congelats / Especialista en Congelats

Especialista en Congelats

SALICA elabora i comercialitza productes congelats de peix, principalment a força de tonyina, i completa la gamma amb bonítol, peix espasa i caella.

SALICA va ser pionera a Espanya en l'elaboració de productes congelats a base de tonyina. La falta d'alternatives al lluç en el sector del peix congelat va ser la idea de la qual es va partir per a llançar al mercat els lloms de tonyina congelats Campos. Durant aquesta dècada la família s'ha anat ampliant fins a obtenir una completa gamma de productes a força de tonyina, bonítol, peix espasa i caella, així com precuinats a força de tonyina.

Relloms IQF, amb segona pell, al buit, graneles diversos o producte per a paquetería són les diferents opcions que tens a la teva disposició. Múltiples opcions per a les botigues especialistes en congelats, amb diferents rangs i preus.

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un Fabricant Especialista en Congelats Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá