Estàs en: Zona Distribuidors / Especialista Congelats / Producte / Filets de tonyina empanats 320 gr

Filets de tonyina empanats 320 gr

Els filets empanats són una manera saborosa i innovadora de gaudir de la tonyina. La tonyina és un peix blau sa i nutritiu, i font natural de àcids grassos omega 3.

La tonyina més sucosa amb un cruixent arrebossat pot ser gaudit tant solament com acompanyat de diferents salses, pasta o amanida, i és un producte ideal per a tota la família.

Els filets no tenen ni pell ni espines, es cuinen d'una forma ràpida i còmoda tant en paella, en fregidora o fins i tot al forn, si prefereix no fregir. Conté 3 borsa amb 2 peces de 80 g.

Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
P.Net (gr)
320
Unitats Caixa P.Brut (kg)
10 3.2
 
160
 
8425663000099

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un Fabricant Especialista en Congelats Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá