Estàs en: Zona Distribuidors / Especialista Congelats / Producte / Filets de tonyina empanats 4 Kg

Filets de tonyina empanats 4 Kg

Gaudi dels avantatges de la tonyina en la seva cuina. La tonyina és, per excel•lència, part de la dieta mediterrània. Un peix blau nutritiu i font natural d'àcids grassos poliinsaturats omega 3.

Campos t'oferix la gamma més completa de productes precuinats elaborats amb tonyina dirigida al professional, 100 % aprofitable i facilitant la tasca del professional. Elaborats a partir de les millors tonyines capturades per la nostra pròpia flota i es poden cuinar al forn evitant l'ús de l'oli.

Filets de tonyina sense pell ni espines empanats amb un deliciós pa ratllat. Es cuinen ràpid i són molt fàcils de preparar. A més, es poden cuinar al forn.
Es presenten en caixes de 4 kg a orri.

Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet
P.Net (gr)
4000
Unitats Caixa
50aprox.
 
117

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un Fabricant Especialista en Congelats Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá