Estàs en: Zona Profesionals / Gama Professional

Gama Professional Cerca en la nostra àmplia gamma de productes els que millor s

Congelats

En congelats tenim per a tu les millors tonyines, Bonitol i Bonítol MSC del mercat, en formats grans i granels especials per al canal HORECA i transformadors amb la marca CAMPOS.

Som especialistes fabricants de tonyina congelada que pots adquirir en lloms, trossos, relloms, daus, ventresques i, a més, productes precuinats fets amb tonyina, com els filets empanats amb o sense delicioses salses o nuggets de tonyina.

La gamma es completa amb  lloms i medallons de Bonitol i Bonítol MSC.

Conserves

En conserves t'oferim la gamma de productes SALICA, la gamma de tonyina clara més completa dirigida al professional. Grans formats que milloren i mantenen les qualitats gastronòmiques de la tonyina clara, amb una cuidada elaboració, especialment preparat per a atendre les necessitats de la restauració.

Les conserves Salica es componen de diferents formats:

  • Tonyina clara i tonyina RO 1150 (1,127 g): lloms en oli vegetal
  • Tonyina clara RO 1850 (1.800 g): en oli, escabetx o salsa, rodanxes de tonyina clara elaborat manualment.
  • Molles de bonítol i tonyina clara: producte no sempre disponible.

Sota la marca BACHI podràs trobar tonyina en oli, escabetx o al natural, en grans formats de llanda o Pouch. Les llaunes són de RO 1000 (1.000 g), RO 1730 (1.125 g) per a lloms i RO 1850 (1.800 g) per a rodanxes i els pouches de 1.000, 3.000 i 7.000 g.

En la gama Campos hostaleria pots trobar els Capritxos de tonyina Campos, deliciosa i pràctica forma de gaudir de la tonyina i triat Producte de l'Any pels consumidors 2010.

El Bonítol del Nord està treballat a mà en campanya. Les conserves artesanes de Campos estan disponible en llaunes de RO 5300 (6.000 g), RO 1850 (1.900 g), RO 1000 (1.000 g) així com en flascons de cristall de 970 ml i 1700 ml. De la part més preuada del bonítol s'extreuen les ventrescas disponibles en llaunes de 115 g, juntament amb les ventrescas de tonyina clara (1.000 g i 111 g).

Per a les tapes dels clients més selectes tens la gamma més exquisida d'Especialitats de les Ries Gallegues en formats de 115 g: musclos de calibre gran, cloïsses, navalles i escopinyes de gallet ho conformen.

En format de 1.000 g i 550 g es comercialitzen els filetes de Verat del Sud Campos.

 

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá