Estàs en: Zona Distribuidors / Especialista Congelats / Garantia d’un Fabricant

Garantia d’un Fabricant

SALICA té dues plantes de fabricació a Espanya i una a Equador, especialitzades a elaborar conserves de peix i productes congelats i t'ofereix la gamma completa de formats, espècies i condimentacions en diverses línies de negocis. 

Conta per a això amb els processos de fabricació més moderns i treballadors especialitzats en l'elaboració d'aquests productes, avalat tot això per les certificacions internacionals més importants: BRC, IFS, FDA, ISO, EMAS… tant des del punt de vista de qualitat com mediambiental i de prevenció de riscos laborals. 

A més, SALICA pertany al GRUP ALBACORA, el major grup tonyinaire d'Europa, que captura 120.000 tones a l'any amb una flota moderna, respectuosa i eficient i que suposa una garantia en el subministrament de peix.

SALICA és la major garantia en el mercat tant de subministrament de peix com de transformació i elaboració de productes.

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un Fabricant Especialista en Congelats Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá