Estàs en: Zona Profesionals / Historia

Historia de Salica

SALICA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA neix al 1990 després de la fusió de dues conserveres de Bermeo amb gran tradició familiar, Campos i Astorquiza, amb la finalitat de crear una nova planta de producció més moderna i competitiva. SALICA pertany al grup tonyinaire basc Albacora, que conta amb la principal flota tonyinaire d'Europa: 15 grans bucs i 5 mercants frigorífics, capturant anualment més de 100.000 tones i pescant en les tres àrees de pesca mundials: Atlàntic, Índic i Pacífic. 

Al 1999, es crea SALICA ALIMENTS CONGELATS, filial situada a Galícia dedicada exclusivament a la producció de tonyina congelada. Apostant pel potencial d'aquesta nova empresa, en el 2004 s'inaugura la seva nova planta productiva de 6.000 m2.

Amb SALICA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I SALICA ALIMENTS CONGELATS acumulen ja una gran experiència com fabricant de conserves i fabricant de congelats en l'àmbit del sector de l'alimentació a Espanya i a nivell internacional, tant en el segment de la distribució majorista, en la distribució retail o distribuïdor d'hostaleria. 

El grup Albacora estigui immers en un procés d'internacionalització productiva, que ha culminat en la fundació de SALICA EQUADOR, una base logística, pesquera, industrial i tonyinaire que permetrà millorar les diferents fases del cicle productiu i comercial de la Tonyina. En suma, redundarà en la competitivitat del grup. 

El Grup Albacora conta amb una plantilla d’ aproximadament 2.800 treballadors distribuïts en una sèrie de societats mercantils l'activitat fonamental de les quals és la captura, transport, magatzematge, distribució, comercialització i envasat de túnids.

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá