Estàs en: Zona Distribuidors / Especialista Congelats / Producte / Lloms de bonítol MSC 0,5-1,5 Kg

Lloms de bonítol MSC 0,5-1,5 Kg

Campos t'oferix la possibilitat de tenir en el teu negoci el primer bonítol de pesqueres certificades MSC. Amb la garantia d’el Marine Stewardship Council és un programa de certificació de pesca i una etiqueta ecològica que reconeix la pesca sostenible. MSC és una organització que treballa als caladors amb els pescadors, científics, grups ecologistes i el públic en general, per a promoure el consum de la pesca respectuosa amb el medi ambient.

El bonítol MSC Campos està certificat amb el Marine Stewardship Council, complint així amb l'objectiu d'oferir al consumidor un producte saborós, pescat amb arts tradicionals i traçat fins al seu origen. La ecoetiqueta de Campos-MSC significa que tot el bonítol que es comercialitza sota aquesta marca procedeix d'una pesquera sostenible en la qual s'han controlat les quantitats i pesos de les captures, de manera que s'assegura la seva correcta explotació i la gestió de l'espècie.

Són lloms de bonítol MSC, envasats al buit. Tenen un pes variable i s'etiqueten individualment. És un producte de gran qualitat amb una neteja extraordinària de cada peça, 100% aprofitable. Les peces pesen entre 0,5 y 1,5 kg.

Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet
P.Net (gr)
10000
Unitats Caixa
variable
 
72

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un Fabricant Especialista en Congelats Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá