Estàs en: Zona Profesionals / Producte / Lloms de tonyina trossejats 1 Kg

Lloms de tonyina trossejats 1 Kg

Gaudi dels avantatges de la tonyina en la seva cuina. La tonyina és, per excel•lència, part de la dieta mediterrània. Un peix blau nutritiu i font natural d'àcids grassos poliinsaturats omega 3.

Campos li oferix la gamma més completa de tonyina dirigida al prefesional, 100% aprofitable i fàcil de preparar. Elaborats a partir de les tonyines capturades pel GRUP ALBACORA, garantia de subministrament.

Els lloms de tonyina trossejats sense pell estan envasats al buit, tenen un pes de 1 kg aproximadament i s'etiqueten individualment. El llom té una 2ª neteja per a eliminar la salinitat, oxidacions i oferix una major qualitat en el producte.

Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet
P.Net (gr)
6000
Unitats Caixa
4-6
 
100

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá