Estàs en: Zona Distribuidors / Missió, Visió i Valors

Missió, Visió i Valors

A SALICA orientem la nostra activitat (elaboració de conserves i elaboració de congelats) cap al servei als nostres clients i el desenvolupament professional i humà dels nostres empleats. Entenem que perquè existeixi una continuïtat en la creació de valor de la nostra empresa cal cuidar no només els resultats econòmics sinó també l'equitat social i la protecció ambiental de l'entorn en el qual fem les nostres activitats. 

 

A SALICA creiem que una estratègia empresarial basada en productes segurs i d'alta qualitat, la fabricació de la qual no repercuteixi ambiental ni socialment, només pot ser mantinguda gràcies a una pràctica empresarial basada en el Desenvolupament Sostenible, de manera que siguem capaços de satisfer les necessitats de la societat actual sense comprometre les de les futures generacions. Per a això col•laborem estretament amb els nostres proveïdors, els nostres clients i amb el consumidor. 

La política empresarial de SALICA, com fabricant distribuïdor d'aliments, es fonamenta en la Qualitat, l'Entorn Social i Mediambiental i la Seguretat i Benestar dels seus treballadors.

Política anti- cercenamiento de la aleta de tiburón

 

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen CONEIX SALICA Història Les nostres plantes Missió, Visió i Valors Les nostres marques QUALITAT/SOSTENIBILITAT POLÍTICA DE SOSTENIBILITAT Compra a la PVR Certificacions Procés fabricació CONTRA LA TALLADA D'ALETES DE TAURÓ CONTACTE Contacte inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 160g NULL NULL NULL NULL NULL Castellano Euskara Galego Catalá