Estàs en: Zona Distribuidors / Gran Distribució / Missió, Visió i Valors

Missió, Visió i Valors

A SALICA orientem la nostra activitat (elaboració de conserves i elaboració de congelats) cap al servei als nostres clients i el desenvolupament professional i humà dels nostres empleats. Entenem que perquè existeixi una continuïtat en la creació de valor de la nostra empresa cal cuidar no només els resultats econòmics sinó també l'equitat social i la protecció ambiental de l'entorn en el qual fem les nostres activitats. 

 

A SALICA creiem que una estratègia empresarial basada en productes segurs i d'alta qualitat, la fabricació de la qual no repercuteixi ambiental ni socialment, només pot ser mantinguda gràcies a una pràctica empresarial basada en el Desenvolupament Sostenible, de manera que siguem capaços de satisfer les necessitats de la societat actual sense comprometre les de les futures generacions. Per a això col•laborem estretament amb els nostres proveïdors, els nostres clients i amb el consumidor. 

La política empresarial de SALICA, com fabricant distribuïdor d'aliments, es fonamenta en la Qualitat, l'Entorn Social i Mediambiental i la Seguretat i Benestar dels seus treballadors.

Política anti- cercenamiento de la aleta de tiburón

 

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un gran fabricant Fabricant de primeres marques Diversitat de productes Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá