Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Relloms de bonítol MSC 250 g

Relloms de bonítol MSC 250 g

Amb la garantia d’el Marine Stewardship Council és un programa de certificació de pesca i una etiqueta ecològica que reconeix la pesca sostenible. MSC és una organització que treballa als caladors amb els pescadors, científics, grups ecologistes i el públic en general, per a promoure el consum de la pesca respectuosa amb el medi ambient.

El bonítol MSC Campos està certificat amb el Marine Stewardship Council, complint així amb l'objectiu d'oferir al consumidor un producte saborós, pescat amb arts tradicionals i traçat fins al seu origen.

Són 250 g de bonítol MSC Campos, envasats al buit per a una millor conservació dels seus atributs i presentats en un estoig.

Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet
P.Net (gr)
200
Unitats Caixa P.Brut (kg)
12 2.4
 
140

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá