Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina amb tomàquet RO 85x3

Tonyina amb tomàquet RO 85x3

La gamma més completa de tonyina per a alimentació, transformadors i hostaleria a un preu immillorable. BACHI és la marca més reconeguda en el món de l'hostaleria i transformadors, amb la garantia del major grup tonyiner d'Europa.

La tonyina amb tomàquet està elaborat amb els millors ingredients seleccionats, és ideal per als seus sandwichs, entrepans, acompanyant a plats de pasta o com guarnición. És un producte elaborat i solament haurà d'obrir-lo per a gaudir de la tonyina amb tomàquet BACHI en tres llaunes de 80 gr de pes.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Tomate
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
80 52
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm)
30 345 225 215
 
72
 
8410967001095

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá