Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina clara en escabetx RO 1850

Tonyina clara en escabetx RO 1850

La tonyina clara a més de tot el sabor, t'aporta elements fonamentals per a una vida sana. Proteïnes altament digeribles, es metabolitzen amb gran eficàcia per l'organisme i contenen aminoàcids essencials. Les grases són font natural d'àcids grassos Omega 3 i no conté hidratos de carboni. La tonyina clara Campos no pot faltar en la seva dieta diària. Usi'l en les seves amanides, farcits, aperitius o truites.

Rodanxes de tonyina clara, elaborades manualment, en escabetx. 1.900 gr de de pes net i 1.400 de pes escorregut de la millor tonyina clara, amb l'experiència acumulada a Campos des de 1921, que marcarà la diferència en qualitat i sabor en el seu negoci.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Escabeche
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
1900 1400
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
8 435 220 256 19
 
45
 
8410967925018

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá