Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina clara en oli d'oliva verge extra RO 85x3

Tonyina clara en oli d'oliva verge extra RO 85x3

Tot el sabor de la tonyina clara Campos amanida amb el millor oli d'oliva verge extra per a oferir-te un aliment saborós, sa i complet i amb una immillorable relació qualitat/preu. Aquest producte uneix les qualitats de la tonyina clara amb les de l'oli verge extra, i el resultat és un producte molt bé treballat, amb un toc especial en el seu sabor i que podràs degustar solament o acompanyat.

Especial per a petites racions de tonyina clara, 80 gr de producte net per cadascuna de les 3 llaunes que conformen el pack.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Aceite de oliva virgen extra
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
80 56
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
30 345 225 215 11
 
72
 
8410967100606

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá