Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina clara en oli gira-sol RO 900

Tonyina clara en oli gira-sol RO 900

La tonyina clara a més de tot el sabor, t'aporta elements fonamentals per a una vida sana. Proteïnes altament digeribles, es metabolitzen amb gran eficàcia per l'organisme i contenen aminoàcids essencials. Les grases són font natural d'àcids grassos Omega 3 i no conté hidratos de carboni. La tonyina clara Campos no pot faltar en la seva dieta diària. Usi'l en les seves amanides, farcits, aperitius o truites.

Es un format per a un consum de cert volum, on s'aprecien i valoren els lloms de tonyina clara amb el qual s'ha elaborat i amb una impecable presentació i acompanyat d'oli gira-sol.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Aceite de girasol
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
900 650
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
12 470 310 130 13
 
54
 
8410967151301

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá