Estàs en: Zona Profesionals / Producte / Tonyina clara en oli vegetal RO 1850

Tonyina clara en oli vegetal RO 1850

La tonyina clara a més de tot el sabor, t'aporta elements fonamentals per a una vida sana. Proteïnes altament digeribles, es metabolitzen amb gran eficàcia per l'organisme i contenen aminoàcids essencials. Les grases són font natural d'àcids grassos Omega 3 i no conté hidratos de carboni. La tonyina clara Campos no pot faltar en la seva dieta diària. La part més estimada del bonítol i de la tonyina clara és envasada amb el saber fer perquè sigui degustada tota la seva suavitat i sabor inconfundible.

La gamma més completa dirigida al professional. Grans formats que milloren i mantenen les qualitats gastronòmiques de la tonyina clara. Cuidada elaboració, especialment preparada per a atendre les necessitats de la restauració.

Rodanxes de tonyina clara, elaborades manualment, en oli vegetal. 1.800 gr de pes net i 1.170 gr de pes escorregut de la millor tonyina clara, acompanyat de la condimentació que millor s'adapti als gustos dels teus clients. Rodanxes de tonyina clara treballades a mà una a una i amb l'acabat que a tu més t'interessa. Molt valorat pels consumidors.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Aceite girasol
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
1800 1170
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
8 435 225 260 14.4
 
45
 
8410673006117

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá