Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina clara en oli vegetal RO 280

Tonyina clara en oli vegetal RO 280

La tonyina clara a més de tot el sabor, t'aporta elements fonamentals per a una vida sana. Proteïnes altament digeribles, es metabolitzen amb gran eficàcia per l'organisme i contenen aminoàcids essencials. Les grases són font natural d'àcids grassos Omega 3 i no conté hidratos de carboni. La tonyina clara Campos no pot faltar en la seva dieta diària. Usi'l en les seves amanides, farcits, aperitius o truites.

La llauna de 266 gr permet un tall més gran en la tonyina clara i obtenir unes porcions que faran les delícies dels millors comensals de la tonyina clara. Amb l’escabetx típic de Campos, és un producte ric, sa i molt saborós.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Aceite girasol
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
266 190
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
24 312 209 179 8
 
84
 
8410967540006

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá