Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina clara en oli vegetal RO 85x3

Tonyina clara en oli vegetal RO 85x3

La tonyina clara a més de tot el sabor, t'aporta elements fonamentals per a una vida sana. Proteïnes altament digeribles, es metabolitzen amb gran eficàcia per l'organisme i contenen aminoàcids essencials. Les grases són font natural d'àcids grassos Omega 3 i no conté hidratos de carboni. La tonyina clara Campos no pot faltar en la seva dieta diària. Usi'l en les seves amanides, farcits, aperitius o truites.

Especial per a petites racions de tonyina clara en oli vegetal, 80 gr de producte en cadascuna de les llaunes que conformen el pack de 3 unitats. Amb tota la garantia de Campos.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Aceite Girasol
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
80 52
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
30 350 230 220 10.5
 
72
 
8410967100309

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá