Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / Producte / Tonyina en oli vegetal pouch 7Kg

Tonyina en oli vegetal pouch 7Kg

La gamma més completa de tonyina per a transformadors i hostaleria a un preu immillorable. BACHI és la marca més reconeguda en el món de l'hostaleria i transformadors, amb la garantia del major grup tonyiner d'Europa.

Amb un pes net de 7.000 gr i un pes escorregut de 6.750 gr, la tonyina en oli vegetal pouch de 7 kg oferix totes els avantatges d'un envàs que s'obre de forma fàcil i còmoda, i que una vegada utilitzat tot just ocupa espai. Producte ideal per a les preparacions que no requereixin que la tonyina vingui condimentada, sent tonyina el 96% del seu contingut.

Disponible en la variedad de aceite vegetal y natural

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet
 
Aceite vegetal
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
7000 6750
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
3 540 440 170 21
 
40

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá