Estàs en: Zona Profesionals / Producte / Ventresca de bonítol en oli d'oliva OL 120

Ventresca de bonítol en oli d'oliva OL 120

La part més estimada del bonítol és envasada amb el saber fer perquè sigui degustada tota la seva suavitat i sabor inconfundible. Prové de la part ventral del peix i la seva delicada carn laminada a de ser treballada amb molt compte i cura.

part més delicada i preuada del bonítol, i la més escassa, treballada artesanalment i acompanyada d'oli d'oliva en una llauna de 115 g.

Condimentació Unitat de consum Unitat de venda Caixes per palet Codi EAN
 
Aceite de oliva
P.Net (gr) P.Escorregut (gr)
115 82
Unitats Caixa Llarg (mm) Ample (mm) Alt (mm) P.Brut (kg)
25 350 120 160 3.7
 
144
 
8410673001518

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá