Estàs en: Zona Profesionals / Vols saber quins productes tenim per al canal HORECA?

Vols saber quins productes tenim per al canal HORECA?

Som especialistes en productes d'hostaleria tant en el negoci de les conserves com en els congelats. Aquesta gamma de productes està pensada per a facilitar la labor del professional, oferint diferents tipus d'envasos, preparacions i solucions que s'adapten a les necessitats del teu negoci.

En congelat, Campos t'oferix tonyina, bonítol MSC, peix espasa i caella, espècies que t'oferixen múltiples possibilitats culinàries.

Són lloms, trossos, rodanxes, relloms, daus, productes precuinats en diferents presentacions. Cerca la que més s'adapti a les teves necessitats.

En conserva t'oferim bonítol del nord Campos, tonyina clara Salica i tonyina Bachi, una àmplia gamma de presentacions, preus i qualitats, en formats grans que milloren i mantenen les qualitats gastronòmiques. A més, descobreix les nostres Especialitats de les Ries Gallegues, anxova o capritxos Campos.

Som distribuïdors d'hostaleria amb una gran experiència acumulada, el col•laborador que el teu negoci necessita.

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària La millor xarxa de distribució Gamma adaptada al professional Diversitat de productes Diversitat de preus inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá