Estàs en: Zona Distribuidors / Distribució Tradicional / La millor xarxa de distribució Quina és la cobertura de distribució?

La millor xarxa de distribució Quina és la cobertura de distribució?

En el cas de conserves de peix, la nostra xarxa de distribuïdors d'hostaleria cobreix tot el territori, incloses Balears i les Illes Canàries. A la península i Balears posem el producte en el teu negoci en un termini màxim de 72 hores.

Si el teu negoci està a Canàries contacta amb nosaltres.

En el cas dels productes congelats de peix generalment es lliura en 48 hores. En el cas de Madrid el producte es serveix en 24 hores. Si la teva població està allunyada de ciutats grans, poden ser 72 hores. Consulta'ns i t'ho direm exactament. En Balears es lliuren en 4 dies i en el cas de Canàries, consulta'ns.

Punxa la teva zona i posa't en contacte amb nosaltres.

Tenim una llarga experiència com distribuïdor d'hostaleria que fa que Salica sigui un bon suport per al teu negoci.

Mapa de españa norte sur Canarias balerares

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un fabricant Compromís canal distribució Diversitat de marques Diversitat de producte Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá