Estàs en: Zona Distribuidors / Gran Distribució / La millor xarxa de distribució Quina és la cobertura de distribució?

La millor xarxa de distribució Quina és la cobertura de distribució?

Ala Gran Distribució estem preparats per a fer entregues tant botiga a botiga com en plataformes centralitzades, amb recepció de comandes a través de EDI.

En el cas de conserves, la xarxa de distribució cobreix tot el territori, incloses Balears i les Illes Canàries en un termini màxim de 72 hores, excepte Canàries en aquest cas és millor que contactis amb nosaltres i ho concretem.

En el cas dels productes congelats generalment es lliura en 48 hores. En el cas de Madrid el producte es serveix en 24 hores. Si la teva població està allunyada de ciutats grans, poden ser 72 hores. Consulta'ns i t'ho direm exactament. En Balears es lliuren en 4 dies i en el cas de Canàries, consulta'ns.

Punxa la teva zona i posa't en contacte amb nosaltres.

Mapa de españa norte sur Canarias balerares

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Garantia d’un gran fabricant Fabricant de primeres marques Diversitat de productes Fabricant de marques privades Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá