Estàs en: Zona Distribuidors / Delicias / La millor xarxa de distribució Quina és la cobertura de distribució?

La millor xarxa de distribució Quina és la cobertura de distribució?

Disposem d'una àmplia gamma de productes delicatessen, la gamma de conserves gourmet i congelats gourmet i una àmplia experiència a nivell nacional en la distribució a botiga.

En el cas de conserves, la nostra xarxa de distribuïdors d'hostaleria cobreix tot el territori, incloses Balears i les Illes Canàries. A la península i Balears posem el producte en el teu negoci en un termini màxim de 72 hores.

Si el teu negoci està a Canàries contacta amb nosaltres.

En el cas dels productes congelats generalment es lliura en 48 hores. En el cas de Madrid el producte es serveix en 24 hores. Si la teva població està allunyada de ciutats grans, poden ser 72 hores. Consulta'ns i t'ho direm exactament. En Balears es lliuren en 4 dies i en el cas de Canàries, consulta'ns.

Descobreix la gamma Campos ideal per a la teva botiga delicatessen, amb productes gourmet, d'alta gamma i un packaging excel•lent.

Punxa la teva zona i posa't en contacte amb nosaltres.

Mapa de españa norte sur Canarias balerares

Inici Qualitat/Sostenibilitat Coneix Salica Contacte Particulars Professionals Canal Distribució Alimentària Especialistes Congelats Distribució Tradicional Gran Distribució Delicatessen Producte Exclusiu Solucions d'Exposició Xarxa de Distribució inici Qualitat Contacte Productes Congelats Conserves Gourmet Sálica Història Les nostres marques Oficines/Instal·lacions Grup Albacora www.salica.es www.clubcampos.com EMAS ISO 9001 Castellano Euskara Galego Catalá